Miksi rakennekynnet geelillä?

ProNailsin LED UV-geelillä tehdyt rakennekynnet ovat erinomainen ratkaisu kaikille, jotka unelmoivat pidemmistä, vahvemmista ja kauniimmista kynsistä. Ne sopivat kynsien pureskelijoille ja niille, joilla on ohuet, lohkeilevat tai heikot kynnet. LED UV-geelillä tehdyt rakennekynnet ovat kevyet ja ne näyttävät luonnollisilta. Voit valita haluamasi ilmeen: luonnollisen, ranskalaisen manikyyrin tai värilliset kynnet omien mieltymystesi mukaan. Geelikynsillä kyntesi saavat täysin uuden ilmeen, joka kestää 3-4 viikkoa. Huoltamalla geelikynsiäsi voit pitää niitä vuodesta toiseen.

Miten ne laitetaan?

Geelikynnet muotoillaan tarkasti vaihe vaiheelta muotteja apuna käyttäen. Mikäli oma kynsi on halutun pituinen, tehdään oman kynnen geelaus. Geelin levityksen jälkeen levitetty geeli kovetetaan LED-valossa. Laittaminen kestää 1-1,5 tuntia ja saat noin neljäksi viikoksi kauniit kynnet. Sen jälkeen kynnet pitää huoltaa. Huollon yhteydessä voi vaihtaa väriä tai kynnen mallia.

Miten pidän huolta geelikynsistäni?

Koska luonnonkyntesi kasvavat jatkuvasti, geelikynsiä tulee huoltaa noin 3-4 viikon välein. Huoltojen välillä pidä huolta, että kätesi ja kyntesi ovat hyvinvoivat, kosteutetut ja ravitut erityisesti, jos luonnonkyntesi ovat taipuvaiset rikkoutumaan tai kätesi ja kynsinauhat kuivumaan tai rikkoutumaan.