Beauty Colors Värianalyysi

Värianalyysi antaa edullisen kasvojenkohotuksen. Oikeat sävyt korostavat parhaita piirteitäsi ja häivyttävät epäedullisina pidettyjä ulkoasun ominaisuuksia.

BC-värianalyysin avulla selviää oletko talvi, kevät, kesä vai syksy. Kaikkien vuodenaikojen värikartoista löytyy neutraaleja ja värikkäitä vaihtoehtoja. Omasta kartastasi voit valita persoonallisuuteesi sopivan paletin. Käyttämällä oman värikarttasi värejä näytät luonnollisemmalta ja nuoremmalta. Olosi on itsevarmempi. Meikkaavat huomaavat eron myös ilman meikkiä.


Lempiväri ei välttämättä ole pukevin vaihtoehto. Väärät sävyt vanhentavat, jyrkentävät ilmettä, tekevät ihon kalvakkaaksi, harmaaksi tai nostattavat vääriä väriheijastumia ihollesi, korostavat epäpuhtauksia, couperosaa jne. Esimerkiksi musta väri sopii ainoastaan talvi-ihmisille. Iholla on oma pohjaväri, joka ei päivettyessä tai iän myötä muutu. Hiusten värjääminenkään ei muuta analyysin lopputulosta. Kerran tehtynä värianalyysi antaakin elinikäisen väriohjeistuksen!


Amerikassa 1960-luvulla kehitettyä, auktorisoitua, sävytarkkaa Beauty Colors värianalyysia on käytetty Suomessa vuodesta 1985 lähtien. Beauty Colorsin 700 kankaista sävymallia on jaettu kellertävään ihopohjaan sopiviin lämpimiin kevään tai syksyn väreihin ja siniseen ihopohjaan sopiviin viileisiin talven tai kesän väreihin.

Värianalyysin tekeminen kestää noin 1h-1,5h. Siinä sinulle tehdään sävytarkka monitasoanalyysi ja lyhyt tyylikonsultointi: vaatteet, asusteet, meikki ja hiukset. Saat mukaasi oman henkilökohtaisen värikartan, ohjeet mm. meikin, hiusvärien ja asusteiden valintaan sekä opastusta siihen, miten voit vaatevalinnoilla korostaa parhaita puoliasi. Tämä on erinomainen lahjaidea merkkipäiväänsä viettäville.

Voit varata värianalyysin myös kahdelle. Tule päivittämään tyylisi vaikkapa puolisosi tai parhaan ystäväsi kanssa! Kysy tarjousta myös ryhmille. Räätälöidään teille oma kokonaisuus.